Comencem un nou curs…

bl glog1 blog3

blog  blog2

Ara ja fa uns dies que hem començat amb il·lusió  un nou curs al Centre Educatiu 0-3 Patufet. L’equip de mestres ens preparem constantment amb la intenció de poder donar el millor de nosaltres i d’apropar cada dia més l’educació a les necessitats reals dels infants. Tenim present en tot moment que acollim a persones que ens ensenyen i no deixen de recordar-nos el valor de l’espontaneïtat, de l’observació, de l’autenticitat, de la innocència, de la creativitat… Han estat uns primers dies intensos i plens d’emocions, on educadores, famílies i infants ens hem anat coneixent i entenent. Uns primers dies on vosaltres, famílies, heu viscut un munt d’experiències diferents, moments de plors i rialles, de neguit i placidesa… Poc a poc, i amb el vostre acompanyament directe i el de les educadores, estem arribant a tenir unes estades dels infants a l’escola de normalitat, confiança i tranquil·litat. Gràcies famílies per ajudar-nos en l’inici d’aquest camí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s