Altres projectes

Filosofia

Al Centre Educatiu 0-3 Patufet fa uns cursos que s’està portant a terme el Projecte de Filosofia en els grups d’ infants de  2-3 anys. A través de la filosofia pretenem afavorir la pràctica de pensament en els infants a través de la reflexió i del diàleg.

Ho treballem a través dels contes, dels jocs motrius  i de l’art, per tal d’arribar a que l’infant tingui un pensament més flexible, crític, imaginatiu, creatiu i autònom.

Les propostes de filosofia tenen com a objectiu promoure el pensament, reflexionar sobre les conseqüències, fer hipòtesis, dialogar… sobre les diferents propostes pensades i proposades per l’educadora del grup.

En definitiva… Pensar millor per si mateixos!

Espais de trobada amb famílies

Cada dos mesos, en els grups de 0-1 i 1-2 les famílies de tot el grup poden passar una tarda a l’aula del seus fills i filles, per tal de poder veure com es desenvolupa l’estada a l’escola, com es relacionen els infants entre ells, com juguen.  És un espai per poder compartir experiències o dubtes amb d’altres famílies. On també es desenvolupen propostes conjuntes famílies, infants i educadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s