Explorem l’espai amb cos i ànima

 

Aquesta setmana ens hem trobat roba estesa a la sala. Les teles que pengen han configurat un nou espai que tenim ganes d’explorar. Primer hi entrem i hi sortim ràpid, amb curiositat i nervis. Si un s’hi atreveix, ens anima als altres a seguir-lo i poc a poc ens anem engrescant a recórrer aquest laberint. Ho fem corrent, i deixant anar crits d’emoció. L’emoció d’amagar-se, sol, de desaparèixer… l’emoció de sentir que algú crida el meu nom per buscar-me… l’emoció per tornar a sortir a la llum amb un “cu-cut”!… i algun ensurt quan em troben!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s