Entre tots i totes cuidem la nostra escola.

La Susana, educadora de l’escola va portar unes tomaqueres per plantar, les vam posar a les jardineres i les regàvem. L’avi de l’Àlex, el Sebastián,  que té un hort i és un expert va suggerir de posar unes canyes perquè creixessin sanes i poguessin sortir els tomàquets. Ens va donar alguns consells i ara,  de tant en tant sortim a regar i observar les tomaqueres. l’Àlex va voler anar a saludar i abraçar al seu avi estimat,  el Sebastián es va posar molt content. Junts van posar les canyes i l’Àlex tot satisfet va córrer a  explicar-ho a la resta d’infants de la classe, els Rossinyols.

DSCN2002DSCN2005DSCN2006

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s