Agafant confiança!

Ara ja fa unes setmanes que l’escola està en marxa! Durant aquest temps els infants han pogut anar coneixent el nou espai i les educadores que passen una bona part del dia amb ells. Mica en mica els plors van cedint lloc a estones més agradables de joc i relació.

 

Comencen a sentir-se segurs i a moure’s amb llibertat per l’espai que els acull, sabent que hi som pel què ens necessitin,  triant entre les diverses propostes pensades per a ells i concentrant-se en les possibilitats de cada objecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s