Descobrim la classe de la Garsa!

Avui hem fet un intercanvi amb el grup de la classe de la Garsa. Hem passat tot el matí al seu espai. Hem descobert noves propostes i materials. També hem aconseguit pujar a l’estructura de fusta que tenen… ha estat tot un repte pujar per aquestes cordes! El Pol i l’Andrés ràpidament han volgut provar. La Gala ha optat per pujar per la rampa del tobogan. El Bernat i la Sofia sortien a saludar amb orgull pel balcó!

L’Angela, la Sofia, la Mia i el Bernat han trobat contes molt interessants per mirar. A la Lia li ha encantat el del Drac de Sant Feliu, el qual ha volgut compartir amb la Paula i la Judit. Quina cara d’emoció ha posat quan ha trobat la pàgina on sortia el drac i la lluna!

L’Alex, l’Èric i la Berta han estat fent de cuiners i cuidant a les nines.

El Roger, i l’Hector han passat una bona estona manipulant la plastilina. L’Izan Trivette i l’Arnau jugaven amb les vies del tren.

Ha estat un matí fantàstic! De ben segur, un altre dia hi tornarem!

Un pensament sobre “Descobrim la classe de la Garsa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s