L’espai que ens acull: oportunitats d’aprenentatge

Continua avançant el calendari, i a l’aula estem més a gust, hi ha més tranquil·litat, i estem més confiats i confiades. La panera dels tresors ens ofereix objectes quotidians del dia a dia, materials que no són joguines, per tal que puguem agafar-los, deixar-los, fer-los sonar, mirar-los, mossegar-los i qualsevol altre mena de relació infant-objecte. Així, juguem, compartim  i poc a poc anem aprenent a entendre que l’aula és un espai comú on comencen les nostres primeres relacions socials entre iguals.

El tiranosaure al principi feia una mica de respecte, però poc a poc el vam anar acceptant i ara ens agrada mossegar-lo. Altres propostes i objectes de l’aula també desperten la nostra curiositat, i ens agrada investigar tot allò que ens envolta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s