Un moment de trobada

A la classe dels Castellers, a mig matí, els infants que ho volen reposen un moment de les propostes de joc per recuperar forces i fer un tastet de fruita plegats.

 

Es tracta d’una estona tranquil·la, de trobada del grup, on es gaudeix de la companyia dels altres i es pren un petit refrigeri d’allò més saludable: la fruita que les famílies aneu portant a l’escola per compartir-la amb els infants.

Al principi les racions eren minúscules i no tots s’atrevien a menjar-ne. Però actualment, el tastet de fruita és tot un èxit. N’hi ha que mengen molts trossos de fruita, d’altres que prefereixen assaborir un sol tros del què més els agrada, i d’altres que simplement gaudeixen del repòs del moment o de l’interès que els genera observar què fan els companys; d’una o altra manera, més tard o més aviat, tots s’apropen per gaudir d’un moment quotidià que els fa partícips del grup.

dsc03994

Ens adonem que el tastet de fruita ha estat una mena d’indicador d’adaptació del grup. A més d’una necessitat, menjar és un plaer si tot el que acompanya aquesta estona és agradable: l’ambient, la companyia, l’estona triada… Veiem que els infants es van sentint cada cop més còmodes amb el dia a dia a l’escola i que viuen molt positivament aquestes experiències quotidianes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s