Conquerim nous espais

Vam començar el curs en un únic espai: la nostra aula. Poc a poc anem reconeixent nous espais i ampliant els nostres espais coneguts. Primer va ser alguna tarda al pati, i des de fa unes setmanes que ja gaudim de la sala.

Ens agraden els mòduls, el tobogan i també el piano, però aquesta setmana hem descobert uns túnels ben divertits. Al principi fa una mica de respecte entrar-hi, però amb una mica de recolzament de seguida hi trobem l’estímul.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s