Una tornada amb ganes i energia!!

Fa un parell de setmanes que els infants de la classe dels Castellers s’han reincorporat a l’escola després de vacances i ho han fet amb moltes ganes!! Sembla que cadascú ha trobat el seu lloc, i l’interès per descobrir cada proposta és més viu que mai!!

Una de les propostes de més èxit són alguns dels contes que expliquem. Els demanen cada dia, perquè els coneixen i els agrada participar del que ja saben que passarà! El Paff, Papallona Papallona,… Són alguns dels títols més sol·licitats. O, com no:  “De què fa gust la lluna?”, es pregunten alguns animals com la girafa, el lleó, la zebra, el mico… Pugen al cim d’una muntanya per intentar agafar-ne un trosset i saber quin gust té. Poc a poc s’enfilen els uns sobre els altres tot fent una torre i cada animal “allarga el cap, estira el braç i diu: ai ai ai que no arribo“. Quan per fi aconsegueixen tocar-la agafen un bocí i la tasten, i als infants de Castellers els encanta també tastar un bocí de lluna! Gaudeixen molt i estan molt atents a tots els esdeveniments, com podeu veure a la foto!

DSC04945.JPG

Altres propostes que han gaudit d’una gran acollida pels infants són, per exemple, l’expressió artística amb guixos sobre les pissarres, que els permeten fer traços i gargots de gran amplada si així ho desitgen.

 

Els blocs de construcció de cartró que el Tió ens va regalar al desembre també són un material que els desperta interès, ja que els ofereix un gran ventall de possibilitats. Fileres i passarel·les sobre les quals passar mantenint l’equilibri, torres molt altes que després es fan caure per tornar a construir-les…

 

Com veieu, aquí a l’escola no es para mai de provar i aprendre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s