Els nostres dimarts

Els dimarts és un dels nostres dies preferits! Podem anar a la sala i a la classe del Drac! Tots col·laborem per treure’ns les sabates i posar-nos els mitjons antilliscants i quan estem preparats ens n’anem cap allà. Com que la classe del Drac i la sala comuniquen, obrim la porta i cadascú pot escollir amb què pot jugar.

A la sala ens hi anem trobant propostes diferents durant tot l’any, però l’estrella sempre són aquests mòduls de psicomotricitat. A saltar s’ha dit! I la Martina i la Laia retraten i animaven a tots els saltadors.

A la classe del Drac sempre hi trobem materials que ens criden molt l’atenció. Ens encanta canviar d’espai! A més, recordem quan érem més petits i aquesta era la nostra “cova”.

Visca els dimarts!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s