Famílies a la classe

Les famílies sou una part fonamental de la vida a l’escola, i els infants gaudeixen de la vostra companyia. Al entrar als matins o bé al sortir, comparteixen estones amb vosaltres: amb els pares, mares, avis, tiets… propis o bé els dels companys i companyes. Dia a dia us heu anat coneixent els uns als altres i als infants els agrada saludar-vos, asseure’s a prop vostre per escoltar un conte explicat per vosaltres, gaudir de les vostres paraules afectuoses,… Tots i totes els qui veniu a la classe en un o altre moment formeu part de la petita família que tenim ; és difícil poder captar aquests moments, però aquí teniu un petit tast dels que hem tingut sort de poder retratar.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s