Les vivències i els canvis

Ja entrem al darrer trimestre del curs! Si mirem enrere, sembla que no fa tant que començàvem, amb les nostres inseguretats i aquelles primeres setmanes d’adaptació, però han anat passant els mesos i el dia a dia a l’aula ha variat molt des de llavors.

Aquelles inseguretats s’han esvaït, i els temps compartit i totes aquelles experiències viscudes ens han donat una nova visió de l’entorn, nous recursos i noves maneres de relacionar-nos. Cada cop tenim més presents als demés, i ens agrada aquesta convivència.

També tenim cada cop més interès per certes propostes amb que els mestres de l’escola acompanyen les nostres rutines i que enriqueixen la nostra estada a l’aula. Les propostes com contes o audicions ens criden molt l’atenció, i la majoria de nosaltres ja som capaços d’estar una estoneta concentrats i concentrades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s