Bones sensacions!

Ja fa un mes que el curs va començar a la classe dels Castellers. Els primers dies van ser moments de trobada, de coneixença entre mestres, infants i famílies, d’anar-se fent als espais. També moments de separació a l’inici del dia i de retrobament al cap d’unes hores, moments de manifestació de la pena i de descobrir un nou món de possibilitats a l’abast.

collage 2Collage 3

Mica en mica tots heu anat trobant -vos còmodes amb la nova situació, gaudint de l’entorn, les descobertes i les noves relacions. Cada cop més els moments de calma s’han anat incrementant i han donat pas a un joc que parteix dels vostres interessos.

COLLAGE1

Esperem que aquestes bones sensacions inicials ens acompanyin durant tot el curs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s