Ens anem coneixent…

Aquestes darreres setmanes han estat molt intenses a la classe dels Capgrossos. Ens estem coneixent i anem guanyant confiança amb l’escola. Els infants comencen a sospitar que hi estaran ben a gust i hi trobaran materials i espais de joc per alimentar la seva curiositat. I les educadores estem contentes dels vincles que anem teixint i de veure somriures i complicitats. Passarem moltes hores junts. Segur que podrem viure moments ben especials!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s