Ens anem familiaritzant amb l’escola

Ja fa unes setmanes que hem començat el curs, per alguns infants ha estat una entrada més fàcil i ràpida, ja havien passat per l’experiència l’any passat, i tot i que hi ha hagut novetats, el repte estava passat. Per altres ha estat una nova aventura, separar-se de la família, integrar altres adults, i aprendre a confiar i deixar-se acompanyar. Això suposa un gran esforç pels infants, per les famílies i junts estem construint la base d’una llar que mica en mica, els infants començaran a sentir com a pròpia.

Imatges de la classe de la mula, primeres setmanes…

Protagonistes:

Sira, Asharaf, Greta, Gerard, Marta, Amina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s