Com a casa…

Ara que la vida a l’escola ja està en ple funcionament, comencem a veure que cada cop us hi aneu sentint més a gust! Cada vegada és més habitual veure-us explorar amb tota la tranquil·litat del món qualsevol racó, sabent que podreu dedicar-hi el temps necessari perquè les vostres descobertes són importants.

També ens agrada observar com la convivència està ajudant a crear uns vincles que esperem que dia rere dia es vagin forjant. La quotidianitat de la qual està impregnada l’escola provoca situacions en les quals l’afecte, la tendresa i la complicitat es deixen veure de manera cada vegada més freqüent.

Ens agrada observar que us sentiu com a casa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s