La fruita del matí

Ja fa setmanes que quan els infants porten una estona de joc , a l’escola tenim costum d’oferir un tast de fruita per trencar amb la gana de forma saludable. Aquesta petita pausa dins de la dinàmica de la classe és perfecta per agafar forces, gaudir de textures i sabors interessants (sobretot pels que estan començant a sentir interès i fan la transició del menjar triturat cap al sencer) i, per què no, de compartir una estona agradable plegats, com si es tractés d’una petita trobada familiar.

S’hi afegeix qui li ve de gust, i quan decideixen que ja n’han tingut prou tenen la llibertat per tornar a reprendre el joc.  Fins i tot hi ha infants que tot i no voler menjar fruita volen tenir un lloc a taula per observar el que fan els companys i gaudir d’aquesta estona agradable tots junts.

Com veieu, es tracta d’una proposta amb una gran rebuda per part dels infants i que esperem que contribueixi a fer que la seva estada a l’escola sigui una experiència del tot positiva.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s