Petits espais, grans estones

Els dilluns acostumem a aprofitar l’espai del dormitori, ja que en estar els llits recollits, ens ofereix una sala petita on poder fer algunes propostes més tranquil.les. Aquesta setmana hem entrat i hem trobat de manera senzilla la combinació de natura i animals convidant al joc.

La proposta té èxit, i els infants van entrant i sortint, sempre respectant el petit grup. Les composicions amb les fustes i la presència dels animals creen una bonica atmosfera. Al cap d’una estona, i amb els nadals encara presents, alguns infants decideixen que és moment de picar el tió, a veure què passa…DSC01792

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s