En Tito busca nas.

El conte explica la història d’un pallasso, en Tito. Un dia fent un dels seus números al circ, se n’adona que ha perdut el seu nas. En Tito es posa trist… el director del circ l’anima explicant-li que encara que no tingui el seu nas, tots els nens i nenes l’estimen…

Avui a l’escola, els grups de 2-3,  hem pogut veure l’obra de teatre d’en Tito, hem estat atents i emocionats de poder conèixer els personatges i viure en directe la història del conte. Hem aplaudit i ballat música de circ en un ambient de gresca i xerinola.

 

Un pensament sobre “En Tito busca nas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s