Nova activitat: peces soltes

Fa un temps que als grups de 2-3 anys hem iniciat una activitat nova. Es tracta de “Peces Soltes” un joc que aporta gran dosis de pensament creatiu i divergent als infants. Amb els materials els nens i nenes, junten i configuren escenaris de joc on s’hi aboquen emocions, il·lusions, desitjos, fantasies…

Els materials no són joguines pròpiament dites. Si no que poden ser: pedres, botons, palets, petxines… Totes ben col·locades i agrupades fa que l’infant agafi lliurament i les vagi posant el seu criteri potenciant la creació i la imaginació.

Aquí teniu un exemple de la classe de la Garsa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s