La llegenda de Sant Jordi

Fa uns dies que expliquem el conte de la llegenda de Sant Jordi a la classe. Els infants es troben molt interessats i no perden detall. Els hi encanta veure al personatge del drac i les cançons que l’acompanyen. En veure el titella drac fan crits d’emoció!!

Els contes obren tot un món d’imaginació als infants i cadascú el mira i l’escolta segons el seu interès. Hi ha alguns infants que s’apropen fins a tocar el conte i d’altres que prefereixen mirar-ho des de la distància. És una proposta que compartim en grup. A continuació, podeu veure algunes fotografies d’aquest moment:

 

Sara, Gerard, Gael, Guillem, Carla i Bruno S. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s