Experimentem amb pintura

 

Un matí plujós d’abril, les educadores de la classe dels Capgrossos hem presentat una nova proposta als infants, que de seguida els ha cridat molt l’atenció. Hem estat barrejant pintura blanca amb colorant alimentari i cadascú ha pogut utilitzar les mans o un pinzell per pintar sobre el paper. Alguns infants han anat buscant la barreja de colors i experimentant amb diferents maneres de fer traços: picant amb el pinzell, escampant la pintura… I d’altres s’han centrat a treballar amb un sol color. Els més agosarats han volgut pintar-se les mans. Segur que repetirem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s