Xip-Xap!

Amb l’arribada de la calor els més petits de l’escola han pogut experimentar el plaer de mullar-se. No a tots els hi agrada per igual. Cadascú s’apropa segons el seu interès. Hi ha que els hi encanta ficar-se a dintre de les safates i la tortuga a refrescar-se, d’altres que prefereixen jugar a traspassar l’aigua d’un pot a un altre.

Veure com esquitxa l’aigua en picar amb una cullera, observar com surt l’aigua de la mànega, mirar com cau l’aigua de la regadora, … l’aigua resulta una font d’aprenentatge pels infants. A través de les seves actuacions acumulen experiències.

A continuació podeu observar algunes fotografies:

Guillem, Bruno, Gerard i Gael

Carla i Júlia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s