Últim espai de trobada

El passat dimecres dia 20 de juny, vam poder gaudir de l’última estada amb famílies. Vam compartir una estona de joc amb aigua per refrescar-nos i un berenar a la gespa del nostre pati. Va ser una tarda divertida i emotiva, doncs hem compartit un curs molt especial.

Les famílies van rebre un record que recull el primer any dels seus fills/es a l’escola bressol. Està fet amb molt d’amor.

DSCN6014

Si recordem el setembre, els més petits de la casa se separaven per primera vegada de les seves famílies durant unes hores. Des de llavors, a la classe dels gegants ha crescut un sentiment d’amistat entre els infants que es pot vivenciar només entrar. Els canvis que han fet els infants han estat tan grans que ens emocionen només de pensar-ho. Alguns van començar que gairebé no es desplaçaven i ara, en canvi, tots caminen! Quin goig ha estat poder acompanyar a infants i famílies. Gràcies per la vostra confiança una vegada més!

DSCN6002.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s