Adéu petits Patufets!

El dijous a la tarda vam tenir la festa de comiat de la classe de la Garsa. Els nens, nenes, pares i mestres vam gaudir d’una tarda remullada amb aigua. Entre esquitxos i conversa agradable vam passar una bona estona per després fer un berenar al pati.

El moment més emotiu va ser cap al final, on les mestres vam tancar el curs amb una rotllana i la entrega de un petit record en forma d’escrit i fotos. Per últim vam poder veure a la sala una pel·lícula especial, on els protagonistes eren els petits Patufets que diuen adéu a la seva casa, la seva escola!

DSCN6254.JPG

Gràcies i bona sort grup de la Garsa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s