Comença un nou curs…

A començaments de setembre, hem compartit uns dies de familiarització on els infants han pogut fer un primer contacte acompanyats d’un adult. Aquestes estones que hem viscut han estat molt agradables. Alguns infants es quedaven a la porta en entrar, d’altres entraven decidits a explorar aquest nou espai.

Petits i grans han pogut gaudir de compartir una estona de joc a l’escola. Alguns ja hi venien l’any passat i ha estat un moment de retrobament, altres s’han pogut conèixer en aquests dies. A continuació, us deixem algunes fotos que il·lustren aquests dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s