Retrobaments i nous inicis!

El curs ja ha començat! Els infants de la classe del Drac vareu arribar fa uns dies per incorporar-vos a l’últim curs de l’escola. La majoria ja veníeu l’any passat i d’altres tot just ara feu el primer contacte amb l’escola i les vostres educadores de referència. Aquests primers dies no són fàcils, i és que costa separar-se per primera vegada o després d’un llarg estiu de la mare, el pare, l’avi, la tieta,… Per això venir uns dies abans per passar una estona plegats en companyia d’algun familiar va possibilitar que poguéssiu conèixer millor l’espai que us acollirà durant aquests propers mesos i que esperem que us faci sentir a tots com a casa.

Ens agrada veure que les vostres famílies i l’escola, tenen llocs i moments de trobada de qualitat que de ben segur us ajuden a proporcionar-vos la tranquil·litat, la confiança i el benestar que necessiteu!

Tenim ganes d’acompanyar-vos en aquest petit tram de vida que inicieu amb aquest curs. Esperem que tots plegats en podem gaudir de valent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s