Això ja està en marxa!

Ja portem unes setmanes de curs. Vam començar fent un horari més curt, i es va anar ampliant. Hem anat acostumant-nos a l’escola, als espais, als companys i companyes, i als adults. Hem fet petites grans descobertes com el pati, però també hem assolit nous reptes com ara dinar o dormir a l’escola.

Alguns estem molt bé tot el dia, d’altres estem encara en procés d’adaptació, però el més important és que tots avancem, i l’escola mira d’acompanyar el ritme que cadascú necessita. Construïm el nostre camí pas a pas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s