Descobrim l’espai exterior

Fa unes setmanes, aprofitant el bon temps vam anar a descobrir el pati que hi ha a l’entrada de l’escola. Va ser tota una font de descoberta. Flors, pedres, troncs, … tot un seguit d’elements naturals que van cridar l’atenció de la majoria dels infants. Cadascú, segons el seu interès, es va apropar a descobrir l’entorn a la seva mida.

Alguns infants es van engrescar amb la fireta a preparar el menjar. D’altres anaven ben enfeinats carregant els camions de sorra. També es van animar a descobrir els troncs gruixuts que hi havia i van posar a prova el seu cos.

DSCN6310

Bruno M, Gael, Gerard, Llum i Guillem

DSCN6321.JPG

Bruno M, Gerard i Bruno S.

Jonás                                                                Llum 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s