Hem fet cagar el Tió!

Com ja sabeu, fa uns dies que vam sortir al bosquet perquè ens havia arribat el rumor que un Tió havia baixat de les muntanyes per passar uns dies a la nostra classe. Així que ben decidits vam anar a buscar-lo: vam cridar-lo per tot arreu, vam mirar per tots els racons,… I finalment els infants el van trobar amagat entre les fulles!!!

Aquests dies l’han estat alimentant amb una dieta sobretot basada en les mandarines. No sabeu com es va arribar a engreixar! També procuraven que no passés fred, i cada dia comprovaven que estigués a gust i ben atès. N’han tingut tanta cura…! Ahir el tió va decidir que era el moment: amb una panxa tant plena va començar a fer uns pets que ens va fer pensar que potser el podríem ajudar a fer-lo cagar, així que amb uns quants bastons vam cantar-li una cançó per animar-lo. I sabeu que va passar? Va cagar moltes galetes d’allò més bones i uns quants regals per jugar plegats a la nostra classe! Els nens i nenes de la Cova del Drac semblaven contents i agraïts. Després, tots plegats vam dir-li adéu perquè pogués tornar-se’n a les muntanyes!

DSC02937DSC02891

Aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes i una immillorable entrada al nou any! Una abraçada, ens retrobem al gener!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s