Taules d’experimentació

Els divendres sovint, en petit grup, sortim una bona estona al passadís per gaudir de les taules d’experimentació. Posen en joc tots els seus sentits (miren, tasten, oloren, toquen,..) amb diferents materials. També, els afavoreix la motricitat fina, posant un material dins d’un objecte o fent transvasaments. Aquesta proposta permet introduir conceptes matemàtics com“molts/pocs”, “dins/fora”, “gran/petit”, “buit/ple”… Els infants són els protagonistes dels seus aprenentatges, i el nostre paper com a educadores es posar al abast dels infants material divers, i acompanyar-los a través de l’observació deixant que explorin lliurement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s