Joc simbòlic

Els infants en aquesta edat juguen a imitar situacions de la vida quotidiana dels adults i situacions que observen al seu entorn. Quan juguen desenvolupen la capacitat de imaginar, crear i representar a través dels objectes i l’acció. També els ofereix l’oportunitat d’aprendre a relacionar-se amb els altres, posar en pràctica les seves experiències i avançar en l’autonomia. El joc simbòlic és una activitat espontània, lliure i fonamental per al seu aprenentatge i per comprendre el món que els envolta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s