Primera trobada de famílies de la Mula

Dimarts 29 a la tarda vam realitzar la primera trobada amb famílies d’aquest curs. Va ser una tarda ben entretinguda, en que vam poder compartir la tarda amb set pares i mares del grup de la Mula. Primerament vam fer una petita presentació de les trobades i de seguida vam fer una proposta de joc amb materials quotidians. Va ser una estona en que vam poder compartir joc amb els infants així com converses espontànies amb la resta de mares i pares.

DSC03022DSC03024

Després de la proposta de joc, vam oferir el berenar, ja que alguns nens i nenes tenien una mica de gana. Així vam compartir també tant l’estona de l’àpat en comunitat com el moment de neteja i hàbits posteriors.

DSC03025

Per finalitzar, vam compartir un dels moments estrella d’aquestes setmanes: el conte del Patufet, que tant agrada als nens i nenes de la Mula. Grans i petits van estar atents a l’explicació i la van gaudir d’allò més. Com a cloenda final vam compartir un parell de cançons abans de tancar la trobada.

Moltes gràcies per compartir aquest espai a l’escola. Ens trobem a la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s