De què fa gust la Lluna?

A la classe dels Castellers portem setmanes gaudint d’un conte. De què fa gust la Lluna? de Michael Grejniec és un conte sobre el treball en equip, la col·laboració i els somnis. Uns animals fan “pinya” per poder aconseguir una Lluna juganera que s’allunya per tal de no ser agafada.

Els nens  i nenes de la classe gaudeixen molt del conte, cridem els animals per fer un castell i poder arribar a la lluna. L’altre dia va ser una sorpresa per ells trobar-se l’explicació del conte amb un altre format, on després van poder tocar tots els animals.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s