El nostre pati continua en transformació

Volem agrair a l’associació Amics de les Roses, al Jaume i a l’ Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la seva gran col·laboració per poder anar enriquint el pati de l’escola. Com ja sabeu estem en plena transformació. Estem d’acord, amb la Montserrat Jubete, que diu:

“Els objectes ( fustes, troncs, pedres, arbusts, arbres, etc) es transformen en qualsevol altra cosa gràcies a la imaginació, els significats es negocien i poden canviar segons el moment i la seqüència, el paper i l’ interès de cada infant, també pot variar en el curs del tipus de joc. Si s’obren bé els ulls i les orelles allà on sigui que els infants juguin, observarem un ventall d’imaginació, una font inesgotable de plaer, idees, descobertes, iniciatives de pensament i d’acció”.

 

IMG-20190129-WA0000IMG-20190129-WA0004IMG-20190131-WA0005P1020550

2 pensaments sobre “El nostre pati continua en transformació

  1. Hola Isabel! Acuérdate de darnos de baja de la lista de distribución. Un beso para todos. Bruno

    On Thu, Feb 14, 2019, 19:53 Escola bressol Patufet wrote:

    > Escola Bressol Patufet posted: “Volem agrair a l’associació Amics de les > Roses, al Jaume i a l’ Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la seva gran > col·laboració per poder anar enriquint el pati de l’escola. Com ja sabeu > estem en plena transformació. Estem d’acord, amb la Montserrat Jub” >

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s