Iniciem el curs!

L’escola bressol, en moltes ocasions, suposa per als infants la primera separació física i afectiva del seu entorn familiar. Aquest procés implica conèixer un nou espai, crear un vincle amb altres adults, i compartir amb els altres infants els espais, materials i a les educadores. Per poder afrontar tot això, intentem crear un ambient càlid i segur. Cada infant és únic i necessitarà un temps diferent per a vincular-se, és un moment intens i delicat on apareixen moltes emocions (enyorança, alegria, tristesa…), cal acollir-los i acompanyar-los amb comprensió, temps, i afecte. Poc a poc es mostren més tranquils, segurs, alegres i curiosos.

 

Un pensament sobre “Iniciem el curs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s