Benvinguda tardor!

Ja ha passat un temps des que vam començar l’escola i ara estem tots i totes molt més tranquils i tranquil•les. Això ens permet agafar confiança en la conquesta de l’espai i gaudir de noves experiències.

Fa unes setmanes que sortim al jardí, on estem descobrint un munt de coses. Ens agrada jugar amb les pales i les galledes que hi ha al sorral, passejar amb els carros, passar pels camins de troncs… Cada dia trobem un repte nou en el qual endinsar-nos!

Aquests últims dies, hem viscut la caiguda de les fulles dels arbres i ha estat tota una experiència! Hem omplert una caixa de fulles de moreres, hem jugat amb elles, hem observat com canvien de color i de textura amb el pas dels dies…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s