Concert de guitarra

El passat divendres 22 de novembre, dia dedicat a la patrona de la música Santa Cecília, vam poder gaudir d’un concert de guitarra de la mà del Josep Maria i de la Paquita, els avis de l’Àfrica.

Va ser tota una sorpresa veure’ls entrar a la nostra estança amb aquella alegria pròpia dels artistes que esperen el seu estimat públic. I així va ser la nostra rebuda: mans que els saludaven, petits xiscles d’eufòria, mirades plenes de curiositat… Sabíem que aquell matí gaudiríem d’una experiència que enriquiria tots els nostres sentits.

Només sentir les primeres notes de cançons com en “Joan Petit com balla”, “El Gegant del Pi”, “Yellow Submarine”, entre un ampli repertori, vam poder apreciar i valorar la riquesa d’aquesta vivència. Alguns i algunes de nosaltres, vam voler ballar-les, seguir el seu ritme picant de mans… Cadascú expressava el que li feia sentir cada melodia de formes ben diferents.  A més a més, vam poder descobrir la història que s’amagava darrere d’algunes de les cançons gràcies a les explicacions que ens feia el Josep Maria abans de tocar-les. Finalment, vam acomiadar-nos d’ells, ballant una cançó típica russa.

Nens i nenes gaudint d'un concert de guitarra

Nens i nenes ballant

 

Josep Maria i Paquita, l’Àfrica, la Gala, la Júlia, el Lluc, el Leo, l’Ot, la Mia, l’Scarlett, la Sira, el Marc, la Greta, la Naia, la Carla, l’Aroa i  la Laia, us estem molt agraïdes per aquest regal.

Un pensament sobre “Concert de guitarra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s