Matins de farina

Durant els mesos d’octubre i de novembre hem estat realitzant experimentació amb farina a la nostra estança.

En les primeres sessions, vam mostrar molta curiositat envers aquell material nou. Alguns i algunes de nosaltres, de seguida vam voler apropar-nos i ficar les nostres mans a les safates per tal d’apreciar el seu tacte. Altres, en canvi, vam necessitar una mica més de temps per tal de familiaritzar-nos amb la farina.

 

 

Repetir l’experiència al llarg de diversos matins, ens va ajudar a deixar-nos anar i gaudir encara més d’aquesta oportunitat d’aprenentatge. Hi ha qui es va voler treure les sabates i ficar els peus a dins per tal de notar el seu tacte amb altres parts del cos que no fossin les mans, altres van voler fer dibuixos amb els dits, etc.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s