Iniciem el curs!

Els Timbalers iniciem el curs amb moltes ganes i il·lusió. Per alguns infants i famílies és un retrobament després d’uns quants mesos d’incertesa, i per altres suposa el primer contacte amb un nou entorn i la primera separació física i afectiva. Aquest procés implica per als nous infants conèixer un nou espai, crear un vincle afectiu amb altres adults, i compartir amb els altres infants l’espai, els materials i a les educadores.

Els primers dies les famílies heu pogut acompanyar als vostres infants en establir els primers contactes amb aquest nou context. Estones de joc i de relació amb els altres.

Cada infant és únic i necessitarà un temps diferent per a vincular-se, és un moment intens i delicat on apareixen moltes emocions (enyorança, alegria, tristesa…), intentem acollir-los i acompanyar-los amb comprensió, temps, i afecte. Poc a poc es mostren més tranquils, confiats i alegres. Apareixen moments d’enyorança, pero també moltes estones de joc, aprenentatge i de relació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s