Traginem amb les olles

Fa unes setmanes que hem descobert un nou espai, el jardí de l’entrada. Allà hi trobem tot d’olles de diferents mides i estris de cuina que ens permeten desenvolupar un joc simbòlic, en relació amb els altres companys, i en un entorn molt agradable.

Hi ha qui s’encarrega de la logística, organitzant taules i cadires, movent mobiliari d’aquí cap allà. D’altres s’entretenen a buscar materials naturals per poder-los cuinar: pedretes, fulles, troncs… Si hi trobem una mica d’aigua de la pluja del dia anterior el joc es potencia d’una manera espectacular.

Hi ha qui juga i cuina ben concentrat, gairebé sense obrir boca. Però en d’altres ocasions es generen converses per la mateixa necessitat d’organitzar-se o bé sobre les descobertes que va fent cadascú. I d’aquesta manera van florint experiències viscudes o imaginàries que ens fan passar molt bones estones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s