Un desembre màgic a l’estança de la Garsa!

Aquest mes de desembre ha estat màgic i és que ens ha vingut a visitar el tió de nadal. El vam trobar al jardí amagat entre les fulles. Quan el vam veure, ràpidament el vam portar a l’estança i el vam tapar ja que alguns infants van dir que segur que tenia molt fred. També li vam donar menjar cada dia: mandarines i pomes. Se les ha menjat totes i ens ha deixat les pells!

Durant aquestes setmanes, hem escoltat la seva història amb el conte de la soca de nadal i la seva cançó. L’hem ballat amb molta il·lusió amb les faldilles de l’estança.

Després d’un temps d’espera, el nostre tió estava ben tip de menjar i arribava el moment de fer-lo cagar. Així que hem cantat la cançó i l’hem picat amb els bastons. Ens ha cagat moltes coses: galetes, contes i uns retoladors. Ha estat molt emocionant!

Moltes gràcies per tot tió. Ens tornem a veure l’any que ve!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s