Les conquestes

Els primers mesos de vida, el pas dels dies, de les setmanes, dels mesos, comporta un reguitzell continu de conquestes en el dia a dia de l’infant. Conquestes motores, cognitives, emocionals, socials. Tot tipus de conquestes que s’entrelliguen, s’interrelacionen i es potencien les unes a les altres a través de les seves experiències.

A nivell motriu anem conquerint postures i enfortint el to muscular. Estirar-se, seure, reptar, gatejar, moviment, aguantar-se amb recolzament, sense, i, finalment, les primeres passes. Aquest vocabulari i evolució estan molt present en aquesta etapa. En l’aspecte emocional, anem familiaritzant el nous adults del nostre entorn a l’estança, i cada cop ens sentim més confortables en els braços de l’Ivan, l’Alba o l’Ali.

Per afavorir les destreses motores que acompanyen aquesta evolució, oferim noves propostes, nous reptes, que conviden a anar millorant les nostres capacitats de moviment.

La darrera conquesta que hem adquirit aquesta setmana, és la de l’exterior. Aprofitant la bonança dels darrers dies hem fet les nostres primeres sortides al jardí, un nou espai que comporta noves possibilitats, per seguir en aquest camí que vam emprendre ja fa uns mesos.

Seguim avançant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s