Fem estampació

Un dia a la setmana, un petit grup de l’estança de la garsa, anem a l’atelier. Fa un parell de setmanes, hem començat a experimentar les possibilitats que ofereixen les esponges i la pintura sobre el paper d’embalar blanc.

En arribar a l’atelier, els infants es posen les bates i observen la pintura que hi ha als plats i les esponges. Poc a poc, toquen la pintura i observen què poden fer amb ella i les esponges. Alguns infants les posen dins la pintura, altres pinten amb les mans, fan estampació, dibuixen…i també apareixen petites converses, expressen emocions,  mirades, riures. Alguns infants es concentren profundament.

A partir del llenguatge plàstic despertem la curiositat, desenvolupem la imaginació i donem ales a la creativitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s