Pintem al jardí!

S’apropa la primavera i comença a fer una bona temperatura a l’espai exterior. Així que els infants de l’estança de la garsa estem aprofitant per pintar amb diferents materials a l’aire lliure. Estem experimentant amb pintura de vidre, un material molt interessant que en un primer moment pinta i que al cap d’una estona s’asseca. D’aquesta manera podem conservar les nostres creacions als vidres per poder-les observar i tocar.

També estem pintant amb guixos de diferents tipus: gruixuts, fins, blancs i de colors. Hem descobert que es poden utilitzar per pintar al terra del jardí i que quan es toca el nostre dibuix amb les mans s’esborra. Tota una descoberta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s