Descobertes sensorials

A la classe dels Timbalers hem gaudit, durant unes setmanes, de la companyia de la Maria, que ha realitzat amb nosaltres les seves pràctiques d’educadora. Ha creat i ens ha ofert propostes sensorials molt boniques i que han despertat l’interès i la curiositat dels infants.

La Maria ha observat que als Timbalers ens encanta el conte de Papallona Papallona, de l’autor Horácek. Petr i ha aprofitat per elaborar els diferents personatges del conte amb materials diversos. Ens ha il·lusionat i sorprès moltíssim.

Maria ja ha acabat el teu període de pràctiques, i els timbalers t’agraïm tot el que has fet per nosaltres. Et desitgem que tot et vagi molt bé en el teu camí, una abraçada gran i ben dolça!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s