La magia de la llum i la foscor

Aquest mes d’abril el grup de l’estança dels Castellers hem visitat la sala de llum de l’escola. La llum permet una multiplicitat d’accions a través del joc, generant un clima d’experimentació i creativitat. Prèviament l’adult prepara l’espai i selecciona de forma acurada els materials que hi haurà a disposició dels infants a cada sessió. 

L’ambient ofereix una oportunitat de joc a través de la llum i el color, convertint aquest escenari en un espai ric ple de descoberta. A través d’elements lluminosos es poden crear tantes situacions, escenes, experiències com es puguin imaginar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s