Final de curs

Un any més, amb l’arribada de l’estiu, el curs ha arribat a la seva fi. Enguany, n’acabem un de difícil i exigent, diferent, però en el qual els infants de l’escola han pogut gaudir amb intensitat les propostes, les relacions, els jocs.

Somriures, plors, rialles, aprenentatges i vincles s’han anat succeint en el dia a dia fins arribar al darrer dia. Aquest final de curs ha estat una mica diferent, doncs les especials circumstàncies sanitàries que ens han envoltat tot l’any, ens han fet prendre la determinació, per responsabilitat col·lectiva, de restringir les celebracions a l’entorn estrictament escolar, tot i que ens hauria agradat compartir-ho també amb les famílies.

i així és com donem per acabat el curs 2020-21, desitjant un bon estiu a tothom, amb ganes de retrobar-nos al setembre amb aquells que seguiu a l’escola, i desitjant-vos un feliç camí a totes i tots aquells que comenceu una nova etapa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s