Els diables iniciem el curs

Els diables hem iniciat un nou curs amb el procés de familiarització. Per alguns infants i famílies ha sigut un retrobament i per altres suposa el primer contacte amb l’escola i la primera separació del seu entorn familiar. L’escola bressol de mica en mica esdevindrà una llar, un espai per compartir i on establir vincles entre els infants, les famílies i les educadores. Aquest procés comporta un esforç emocional per a tots i totes, sobretot per als infants nous.

La Susana i jo vetllem per afavorir una bona relació afectiva entre infant i educadora. Oferint-li acompanyament, tenint en compte el ritme individual, i facilitant que poc a poc adquireixi confiança i seguretat per a desenvolupar-se i conviure de manera tranquil·la, alegre i respectuosa.

Les famílies heu pogut acompanyar als vostres infants per establir els primers contactes amb aquest nou entorn, conèixer l’espai, els materials i les educadores.

Cada infant necessitarà un temps diferent per a vincular-se i sentir-se tranquil. Durant aquest procés poden aparèixer moltes emocions (enyorança, alegria, il·lusió, tristesa, frustració…) i és fonamental respectar-ho i acompanyar-lo amb empatia i afecte.

Els diables tenen estones de joc, aprenentatge i relació molt boniques, on cada vegada es mostren més confiats i contents de compartir i conviure amb els altres.

Carol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s